2 saker min son gjorde igår

Jag kanske trodde att det skulle bli en vanlig torsdag igår, men tji fick jag. För det första så vaknade barnet redan vid halv sex och för det andra så sov han både eftermiddagslur i vagnen och sovandes på mig. Men det var inte det jag tänkte blogga om. Det hände faktiskt två ännu mer spännande (…) saker igår:

  1. När jag stod och diskade en kastrull inför lunchkokandet blev J arg på mig när jag inte gav honom tillräckligt med uppmärksamhet. Så då sprang han in i badrummet, in i duschhörnan och la på vattnet. Han blev blöt, men slutade vara arg.
  2. Vi var via biblioteket och lånade Camilla Mickwitz kultbok Jason. (Framför allt för att boken innehåller en dagmamma och igår trodde vi att J skulle få plats hos en sån.) När vi kom till sidorna där den ensamstående mamman jobbar som krokimodell om kvällarna för att ha råd att ge Jason vinterkläder pekade J glatt på den nakna kvinnan och sa överlyckligt ”bjsst” (bröst). Vet inte om jag vågar ta med honom till simhallen längre?

Livet med barn alltså. Inte så spännande som man kanske hade trott på förhand, snarare mer oväntat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s