Harry Potter and the Cursed Child

_dsc0408116

Nu har jag gjort som de flesta andra boknördar och läst den åttonde Harry Potter-boken. Jag vet inte om det är universitetskursen i Teater och drama som gjort det, men jag tyckte att manustexten fungerade som ett bra berättarsätt och jag kom enkelt in i storyn (något jag läst en del klagomål om). Dessutom handlade boken delvis om den bästa Harry Potter-boken (Harry Potter och den flammande bägaren) så det var en stor fördel också. Bara tummar upp alltså.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s