Årets loppisfynd

Jag bara måste få visa er årets (hittills) bästa loppisfynd. Klädhängare i gult, vitt, blått och grönt som passar kläder i storlek liten.

_DSC091516

De blåa har tåg på sig, de gula fåglar, de vita nallar och de gröna bilar. Förutom att hänga kläder på dem så fungerade de utmärkt som leksaker eftersom Johannes glatt plockade runt dem på mattan och sorterade dem i olika högar (läs: spred dem runt omkring sig).

_DSC092616

Givetvis skulle jag gärna ha några röda också för att pigga upp färgskalan, men dessa tio var de jag hittade (en fyra för alla). Jag får hålla ögonen öppna om jag råkar hitta några till i liknande modell. Men eftersom vi inte ens har ett klädskåp ännu (bara två byrålådor) så brådskar det ju inte riktigt med fler hängare eftersom de just nu bara hänger tomma i linneförrådet. Men den som väntar på något gott och så vidare…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s