Söndagens barnloppis

Idag var det dags för vårens barnloppis i Jakobstad. I höstas var vi ju också dit. I år satsade vi stort och hann till och med köa i tre minuter innan dörrarna öppnades (kön var bara hundrafemtio meter lång). Så om någon har lust att starta upp ett barnloppis i trakterna verkar det nog som om det finns kundunderlag (varsågod för affärsidén, ge mig gärna 5 % av vinsten om ni startar något sånt).

_DSC050916

Dagens fynd var absolut Bamse-regnkläderna längst upp. 5 € för både byxor och jacka, ungefär en tiondedel av vad de kostar nya. Och eftersom de var i storlek 80 kommer de ju inte användas så flitigt före han växer ur dem, så då passar loppispris bra.

Jag var främst ute efter shorts så jag laddade upp med tre par i varierande storlek. En body, en tunnstickad star wars-tröja, Tiger-fleece, ett par byxor, en jeansjacka, en basker, två par skor och ett duploflygplan råkade också slinka med. Och Johannes blev överlycklig när han såg Rorri Racerbilen så den fick också komma med i handelskassen (men ljudet den gör… Jag tror att batteriet ”råkar” sluta fungera imorgon). Sämre saker har jag köpt för trettio euro. Och då har jag inte ens hunnit nämna vagnen, en Swift Gesslein, som blev vår för 35 euro. Då var det okej att kön till kassan tog femtio minuter (även om jag blev tvungen att muta sambon med McDonalds så att han inte skulle lämna mig i kön och köra hem till Nykarleby).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s