marängspöken

_DSC029310

Idag har jag kalasbakat. Och det har väl gått som en kunde gissa på förhand. Marängernas toppar gick sönder när jag la dem i en burk, morotskakan blev för kladdig och jag har ännu inte gjort frostingen till chokladcookisen som mer ser ut som chokladmuffins. Tur att det bara är inför mitt eget firande så att jag inte känner att jag förstör för någon annan. Jag är redan lite orolig för när Johannes kommer att vilja ha fina tårtor om några år och jag knappt vågar röra sockermassa, än mindre göra babblarna-figurer av det. Måste hitta någon Arbis-kurs, typ ”sockermassa för dummies”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s