födelsedagsblomma och årets önskelista

_DSC028410

Jag har fått en fin klarrosa födelsedagsblomma! En cyklamen skulle jag hävda utan att googla, och efter googlande så har jag dansat en liten segerdans eftersom jag hade rätt. Blom-gissare kanske blir mitt yrke efter att jag fått min fil.mag-examen. Vet ni om att det bara är tre dagar tills jag blir 25? Är det dags att börja åldersnoja nu? Det största nojandet som jag sysslat med på sista tiden är att jag inte veeeet vad jag vill ha till födelsedagspresent. Det finns ju en del en behöver (vardagsporslin, ett sånt där bakbord på rulle, en lampa i sovrumstaket), men jag vill inte ha köksgrejer och inredningsprylar. Sånt kan gärna ges till sambon när det blir jul. Jag vill ju ha lyxiga och roliga och glada presenter, men det finns ingenting jag behöver eller ens har stora cravings efter. Världens största lyxproblem!

Men nu efter mycket tänkande så är det sådant här jag vill ha:

25-10

Filifonjkan-muggen som inte längre finns i till salu fanns på min önskelista redan förra året. Jag gillar färgkombinationen och det är en av de få muminmuggarna som jag faktiskt tycker är fin. Om jag har möjlighet att gå på Juthbacka nästa år är det denhär muggen jag ska hålla upp ögonen efter!

Onda boken av Kaj Korkea-aho är jag supersugen att läsa. Sen finns det ju även några andra böcker som jag inte skulle tacka nej till. Ett presentkort till Adlibris så att jag själv kan botanisera runt och plocka ihop en handelskorg med pocketböcker skulle vara nice!

En liten resväska i kabinstorlek med två hjul och som väger lika mycket som en fjäder. Den superdyra i champagnefärg från Samsonite är ju inte direkt fy skam. Men sen tänker jag på vart jag ska resa (ingenstans) och då är det ju ingen point med en svindyr väska.

Ett armbandsur i brunt var jag inne på redan förra året och så märkte jag idag att Urban Outfitters igen säljer kart-klockorna. Allra finast är den i ljusbrunt läder som bara säljs i USA. Kanske jag måste önska mig en USA-resa också på samma gång?

Sen finns det en sak som jag verkligen önskar mig. Skrivkurs och skrivtid. Men jag har inte hittat någon skrivkurs här i nejden, och det finns ingen tid till att skriva (och tiden jag får över borde ju ägnas åt graduskrivande, inte skönlitterärt skrivande).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s