mera rotfrukter

_DSC01349_DSC01399

Det känns som om jag för tillfället hänger mer med rotfrukter än med vuxna människor. Men det är väl sånt som gäller när det är höst och rotfruktstider (och ens enda umgänge är bebin och sambon…). Nu är åtminstone frysen full av olika löksorter och kylen laddad med linsgryta. Och som tur är älskar Johannes att sitta i matstolen bredvid köksbänken och se på när jag skalar morötter.

_DSC01359

Och barnmat hänger jag med hela tiden också. Än så länge går det ju riktigt bra på matlagningsfronten, även om bebisen släktas på sin morfar och tycker att zucchini inte är någon hit. Men snart är det dags att introducera kött och fisk och på en skala från ett till tio ser jag ju ungefär noll framemot att stå och mixa sånt. (Finns det någon vettig barnmatsdatabas en kan använda som inspiration? Jag vill ha nyttigt, näringsrikt, ekologiskt och billigt. Och enkelt, väldigt enkelt.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s