ny header

Nej jestas, vann ska vi rist korse? Tänk att jag ä-häntligen har orkat tillbringa tio minuter på Picmonkey och gjort en ny header. Kände mig som en ytterst professionell bloggerska, tills jag märkte hur pixlig bilden blev. Skit samma, jag är ju inte direkt känd för att vara duktig på varken bilder eller bildredigeringsprogram. Och mer tid orkar jag inte lägga ner, så det får vara som det blev.

För att jag ska minnas senare, såhär har bloggen sett ut i tusen år:

prtsc brunnsgatan2

Nu ska jag bara få tummen ur och uppdatera länklistan, men seriously, jag läser ju egentligen minst 1000 (tusen) bloggar. Jag kan ju inte räkna upp alla heller?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s