4 x runsalalördag

_DSC02387Idag åkte hela familjen inklusive Tiger ut till Runsala. Runsala är en ö nära Åbo hamn och är den ultimata platsen om man vill gå vagnpromenad medan man andas havsluft och bokträds-luft. Visste ni förresten att Runsala förr i tiden användes som Åbo slotts jaktmarker? Ganska coolt.

_DSC02517Vi parkerade ganska nära Botaniska trädgården och gick längs med vattnet. Där är det fullt med hus byggda i skogskanten med utsikt över vattnet och vilka hus sen. Verkligen snickarglädje och Villa Villerkulla-vibbar! Punschverandor, snirkliga grindar,  utsmyckade fönsterkarmar…

_DSC02627När jag för en gångs skull hade en fotograf med mig så tvingade jag honom ta en bild av mig och vagnen. Han blev megaupprörd när jag sen förklarade att jag inte bryr mig om det gyllene snittet utan bara ville ha en bild av mig och vagnen i mitten..

_DSC02777Efter promenaden (som till stor del skedde i duggregn) gick vi in till sommarcaféet Villa Promenade. Jag åt en cheesecake och när vi kom ut så störtregnade det, så då var det bara att åka hem och fortsätta fundera på packandet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s