frukost klockan sex

Jag antar att jag inte är den enda nyblivna mamman vars sömn förstörs av solen. Missförstå mig rätt, jag gillar sommaren och jag gillar solen, men det är något med min (allas?) kropp som tror att en ska vara vaken när det är ljust ute. Så när lillen har ätit sin enda mattur under natten kan jag inte somna om. Redan klockan tre är det ju helljust ute och nästan lika ljust inne trots nerfällda persienner. Så istället läser jag några sidor i den bok som ligger närmast på nattduksbordet. Och så bläddrar jag genom telefonen och läser alla bloggar, men givetvis har det inte kommit in ett enda nytt inlägg under natten. Sen brukar jag sucka demonstrativt åt min sovande sambo så att han ska förstå att jag lider, men han märker ju såklart ingenting. Ddet hjälper kanske inte att stirra på en skärm när en ska försöka somna, men stirrar jag bara i taket börjar jag göra mentala listor på vad jag borde göra och då kan jag verkligen inte somna om eftersom jag blir så upp i varv. Vanligen så brukar jag somna om ungefär en halvtimme innan bebisen vaknar för morgonen.

_DSC02876

Men idag struntade jag i att försöka somna om och steg istället upp. Tidig frukost med endast nyplockade ängsblommor som sällskap är verkligen inte en dålig start på morgonen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s