måndag 8: tremånadersspruta och ny garderob

5f23240953fb88ba05975aac410789c9bild härifrån

Måndag = ny måndagslista.

– Eftersom vi kom hem till Åbo igår kväll så ska alla tråksysslor göras. Kläder ska tvättas, kylskåp ska fyllas, golv ska dammsugas, väskor ska packas upp. Dessutom är det dags att plocka fram den stora mammalådan där jag förvarar alla lillens kläder som är för stora. För nu börjar en del tröjor bli för tajta runt handlederna och bodysarna börjar bli svåra att knäppa i grenen. Så nu är det dags att plocka fram nya, större kläder. IGEN. Ja, de här sakerna kommer ta hela dagen eftersom jag är långsam.

– Tisdag är öppen som en bok. Visst brukar man säga så? Antagligen borde jag och bebisen gå till skolan och skriva några timmar.

– Onsdag betyder tremånadersdag!

– Torsdag är skoldag. Jag måste verkligen skriva lite nu innan alla bibliotek tar sommarlov.

– Fredag betyder rådgivningsbesök och den första sprutan. Två månaders-sprutan visade sig nämligen vara en gel som bebisen skulle svälja. Dessutom kommer det vara mitt första rådgivningsbesök ensam, annars har sambon alltid varit med (fördelen med att vara studerande med flexibelt schema under graviditeten). Jag är inte nålrädd men kommer mitt mammahjärta klara av att bebisen får spruta?

– Lördag-söndag är också oplanerade. Helst skulle jag sätta mig på en buss och åka upp till Bergö, men jag borde väl vara i Åbo en stund och försöka skriva och njuta av att vara i eget hem ett tag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s