det mest spännande en kan läsa som gravid

Gud vad jag knarkade förlossningsberättelser när jag var gravid. Jag har ju inga vänner som fått barn och i närmsta släkten har det varit kejsarsnitt som gällde. Så oj vad jag googlade och läste. Sfinkterrupturer, sugklockor, snälla barnmorskor osv. Främst läste jag och var nyfiken på vad folk har valt för smärtlindring. Fast sen visade det sig ju att all smärtlindringskunskap jag fått var helt onödig eftersom vi ju inte hann (!) med något sånt.

Efter att vi kom hem från BB skrev jag ihop min förlossningsberättelse, främst för att jag sen i framtiden (OM det blir några till barn) vet vad som hände och hur det kändes. Men det känns nog inte ett dug varken privat eller personligt så antagligen kommer den väl nog upp här i bloggen i något skede, men då får väl känsliga läsare läsa något annat haha.

& på tal om förlossningsberättelser, ni måste läsa Elaine Eksvärds. Så rolig!

Annonser

3 tankar om “det mest spännande en kan läsa som gravid

  1. Annars ett boktips som (småbarns)föräldrar kan ha glädje av: ”Saker min son behöver veta om världen” av Fredrik Backman. Otroligt lustig bok, tyckte jag!

    Gilla

    • Tack för tipset! Jag läste för någon vecka sedan ”En man som heter Ove” av samma författare och blev positivt överraskad. Så ”Saker min son behöver veta om världen” får säkert hoppa ner i handelskorgen nästa gång jag är till en bokhandel :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s