lackat och klart

_DSC0351

Alltid när det blir vår växer min lust att lacka naglarna. Min sambo är inte lika road eftersom han får migrän av lukten. Så det gäller att passa på när han är borta och det är så varmt ute att jag kan ha upp balkongdörren en timme efteråt och vädra. Min absoluta favoritkombination som jag aldrig verkar tröttna på är nudefärgat nagellack och guldglittriga toppar.

Top coat-lacket från Kiko är alldeles fantastiskt. Kiko finns ju tyvärr inte i Finland utan jag köpte några olika flaskor när jag var till Spanien för två år sedan. Det är nästan så att jag skulle vilja åka tillbaka bara för sminkaffärens skull, inte minst nu när Norwegian har börjat flyga rutten Åbo-Alicante.

_DSC0076

Men idag blev det hallonrött och silver. Passar fint till blåjeans och svarta toppar som verkar vara min standarduniform för tillfället. Om jag alltid slafsar på nagellacket och det kommer en hel del utanför kanterna? Såklart, det på huden nöts ju ändå snabbt bort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s