“without ice cream, there would be darkness and chaos.”

WP_001240

Igår var jag en riktig äkta klysch-tjej. Både jag och bebisen är lite krassliga så jag skrotade runt i pyjamas hela dagen och ät Ben & Jerry’s rakt ur burken. Och inte ens en sådär liten bägare i portionsstorlek, utan en hel halvliter. Det enda som fattades var deppig åttiotalsmusik i bakgrunden.
Nu är  vi påväg upp till Österbotten och jag ska försöka hålla mig från glass åtminstone en dag eller två haha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s