måndag 23: städning, tvättning och allt annat tråkigt

Att göra-listan är kanske inte längre lång men innehåller en hel del saker som vi borde göra innan bebisen kommer. Och allt är lika tråkigt: storstäda, tvätta sängkläder och bädda vaggan, fylla frysen med  matportioner… Och allra helst skulle jag vilja tvätta alla fönster och balkongen men jag ska väl nog vänta med det projektet ett tag. Onödigt att dra på sig en förkylning så här i sista minuten. Sen försöker jag också sakta men säkert göra allt detdär som man alltid skjuter upp: tömma mejlkorgar, gå genom garderoben, sortera papper som bott alltför länge i en låda, ordna upp dokument på hårdskivor, usb och datorer…. Så tråkigt allt är men skönt att få det gjort! Men åtminstone har vi tvättat och sorterat alla babykläder, handlat allt från skötbädd till lanolin-salva och är egentligen helt tillräckligt förberedda om bebisen bestämmer sig för att komma typ imorgon.

Ja, förutom mitt ”skrivprojekt” som nog inte skulle må bra av en bebis imorgon. Jag skriver lite halvengagerat på en text att skicka in till Scriptums kriminalromantävling. Senast 15 mars ska den skickas in och om bebisen bestämmer sig för att anlända tidigt så kommer nog inte denhär deckaren hinna bli klar och inskickad. Men det är ju inte hela världen.

SCR_deckartavling_120514

klicka på bilden om du är intresserad av att läsa mer om skrivtävlingen. Fast det börjar kanske bli lite tajt om tid att skriva en deckare från början…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s