Förra torsdagens loppisskörd

_DSC0381

_DSC0377

_DSC0384

Förra veckan hände något som nästan aldrig händer! Jag fick min stackars sambo lurad till att tro att han ville följa med på loppis. Han gick runt och suckade och tittade ibland på playstation-spel medan jag hade lite (mycket) roligare.

Hem till oss kom bland annat det på bilderna:
Två par byxor (stl 56), en randig långärmad body (stl 62), en tunn overall (stl 70), vantar med tillhörande omlottbody och byxor (stl 50) och en kanin i trä. Både bodyn och overallen kommer från en tidigare årgång mammalåda och förutom att de verkade helt oanvända så är det också inhemska märken och av bra kvalitet. Och barnkläder med grafiska djurtryck? Älskar det så himla mycket.

Sämre saker har jag lagt tio euro på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s