måndag 17: plugg, plugg och mera plugg…

e9d79011372fb5983d242cb4ada69ed2

Bild härifrån.

Det finns egentligen bara en sak som jag borde tänka på just nu. Min kandidatavhandling som jag på riktigt har hållit på med i två och ett halvt år (!). Det är så pinsamt länge att jag numera mumlar när folk frågar hur det går (fast det har jag nog gjort hela tiden). Jag har hunnit med en tvåårig författarutbildning, sjukskrivning, jobb, styrelseuppdrag, tre flyttar och så mycket annat under tiden men fortfarande står avhandlingen och stampar på stället. Det är jobbigt att öppna dokumentet på datorn och jag gör inget annat än småpetar i meningar och byter ut ord. Jag tror inte att det är jag som är ointelligent utan det handlar antagligen mer om någon psykisk tröskel som jag inte kommer över. Men nu denhär veckan! Nu ska det bli klart om jag så ska sitta varje kväll i skolans mörka dataklasser. Nu när jag har skrivit det här så kommer jag ju inte undan.

Och i helgen inleds den årliga julmarknaden på Gamla Stortorget. Perfekt för mig som redan har köpt både julprydnader och chokladtomtar och längtar efter att få plocka fram jullådan som finns nerpackad i förrådet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s